Will not load | Report a bug | BEO1 Forum

Please note: This forum is now CLOSED. We have upgraded our software and launched a brand new forum to coincide with the release of Bad Eggs Online 2. These forums will remain visible as an archive so you can view old posts, but from now on please re-register on our new forum to continue the discussion.  There will be a specific section for anything relating to BEO1 .

 
This Forum is Currently Locked – Access is Read Only
You must be logged in to post

Please note: if you already have an account in the Bad Eggs Online game you will still need to create a separate account for the forum using the 'Register' button.


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Will not load

UserPost

9:21 pm
April 6, 2013


over-the-top

Fried Egg

posts 15

1

When I go to bad eggs the egg fills up to 28% and then stops loading, why?Confused

FROM ME!

9:22 pm
April 6, 2013


albertpujols5

In a nasty world.

Badder than Bad

posts 4171

2

Lag maybe or not enough flash player.

Image and video hosting by TinyPic

9:25 pm
April 6, 2013


the cooooool guy

Go robbie!Wooo!Go robbie!

Badder than Bad

posts 2646

3

Tried refreshing the page?

Tried using mozilla?

Tried using google chrome?

Tried to restart computer?

If all those things doesnt work,it means ur flash is wrong.

Sign by Danasoft – Get Your Sign

Sign by Danasoft – Get Your Sign

10:01 pm
April 6, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

4

1. clear browser cache and try again.

 

2. if no worky try different browser (you need to install flash for that too).

 

3. if no worky uninstall flash and reinstall it from adobe's site.

 

4. check if your router/modem/network card isn't bugging aka cutting off your connection (even small disturbance in net connection can cause that game won't load).

12:15 am
April 7, 2013


T0MT0M

Location: Unknown

Very Bad Egg

posts 325

5

I'm using Opera and have never came across this problem, however my frind who's using Chrome, have had this problem many times. He just cleared his cashe and it did work again. 

Good Luck! :)

Why are the police always searching for missing persons?

 None of them were missing last time I saw them….

10:23 am
April 7, 2013


pokemon

Banned for no reason. Please unban me Donkins. Forgive me for what I did, I'm sorry.

Badder than Bad

posts 3914

6

lags  dude

9:00 pm
April 7, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

7

pokemon said:

lags  dude

possible, there's been quite much lag lately (outsaide whirly-issue).

3:50 am
April 11, 2013


haybertspy118

im 16 :D

Very Bad Egg

posts 484

8

T0MT0M said:

I'm using Opera and have never came across this problem, however my frind who's using Chrome, have had this problem many times. He just cleared his cashe and it did work again. 

Good Luck! :)

yay finally someone uses the best browser EVER!! no really it is! i use opera too and like i mostly never have problems 

if you tried everything like restart  refresh etc   then there is a problem with plug in

PM me if you want signatures and i will try my best to make them :D     

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 

dragon is red 

bazooka is blue

i like BEO

how about you???? 



About the Bad Eggs Online Forum

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 288

Currently Online:
18 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 10
Topics: 4425
Posts: 81160

Membership:

There are 27730 Members
There have been 3 Guests

There are 2 Admins
There are 5 Moderators

Recent New Members: qqchampz, daduonlineclub, king653, Triumfomiddleeast, Generasitogel, luther

Administrators: Rob Donkin (383 Posts), JohnDonkin (161 Posts)

Moderators: Grim-Cat (1573 Posts), Slim (1127 Posts), Mageg (819 Posts), zaught (671 Posts), Noncryptic (657 Posts)