Sever Down. I keep getting booted from games!! | Report a bug | BEO1 Forum

Please note: This forum is now CLOSED. We have upgraded our software and launched a brand new forum to coincide with the release of Bad Eggs Online 2. These forums will remain visible as an archive so you can view old posts, but from now on please re-register on our new forum to continue the discussion.  There will be a specific section for anything relating to BEO1 .

 
This Forum is Currently Locked – Access is Read Only
You must be logged in to post

Please note: if you already have an account in the Bad Eggs Online game you will still need to create a separate account for the forum using the 'Register' button.


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Sever Down. I keep getting booted from games!!

UserPost

1:25 pm
April 2, 2013


dan dan

>>>Croatia <<<

Badass Egg

posts 1406

21

It happens to me sometimes but not so often.

Stickman vs The DoorStick Figure One Against Many

<a class="thickbox" name="
View Raw Image" href="http://www.gophoto.it/view.php?i=http://oi42.tinypic.com/18jk1j.jpg"> 
Signatureeeeeeeeeeeee

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.

Accipe vitam offers.

Link of my weapon pack 9 suggestions – http://www.badeggsonline.com/f…..38;ret=all     

Link of my new 9 maps for the game- http://www.badeggsonline.com/f…..y-dan-dan/

 


9:02 pm
April 2, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

22

got near it when used roman candle, after shot came lag and ~10 secs later opponent lost health, bit later (different map and match) no lag even I shot with whirly.

9:15 pm
April 4, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

23

still happens, day's 1st match I used whirly and after that started lag and match over after opponent shot and games afterwards were fine even if used whirly and day's 2nd "1st" (6th match hrs later) match I shot with whirly and again lag and after opponet's turn too familiar Connection lost-msg and match over and nearly same thing on 8th match, 1st whirly shot was fine and 2nd too (it didn't spread so prolly that's why) but after 3rd which would been killshot lag started after opponent shot and bit before timer went full red on opponent's turn game froze (see pic) and timer stayed as it is in pic ~30 secs (as long as it took me to take screenshot and paste it to paint and copy timer area). I really want this fixed since it can happen with any kind of weap which shoots more than 1 ammo and its hard to win matches simply by using grenades and/or few 18-25 dmg weaps.

 

beobug

8:34 am
April 5, 2013


Rob Donkin

UK

Admin

posts 383

24

I'm still keeping an eye on this but I'm having a lot of trouble tracking any problem areas since really nothing has changed that could be causing this sort of behaviour.

1:51 pm
April 5, 2013


albertpujols5

In a nasty world.

Badder than Bad

posts 4171

25

Can it be the internet connection of the person? Or does it have to do with the server that you control?

Image and video hosting by TinyPic

8:55 pm
April 5, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

26

for me it happens only on 1st match of day and then 2nd 1st match few hrs later, no problem on other matches and only (lately) when using whirly and doing normal or more damage (again lately). I play via Armorgames and no idea via what others play so could be related some issues between different sites (like there's ~5 secs delay between BEO-site and Armorgames).

 

overall no problems with other weaps if those have only single ammo but if weaps have multiple ammo (whirly, mortar, gren launcher, spray and pray and gas grenade) lag can come up, no problems with some multiammo weaps (repeater, cluster grenade (rarely have it in inventory) or death from above) and only once with roman candle (just like only once with gren launcher and gas grenade).

 

its weird that only 1st game after log in is affected (nothing related to BEO in browser cache before opening game) but not rest (even if leaves match via refreshing browser window and then relogins).

1:55 pm
April 7, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

27

Sorry about doubleposting but experienced whirly bug again and it was 5th match of a day when I 1st time used whirly and results were almost same as before except opponent I shot got 5 dmg before lag kicked in and after opponet's shot lag kicks in and timer freezes and comes msg saying server is down etc, also in 6th match I used whirly and lag kicked in (no damage to opponent this time) and I got booted. 1 of prev. matches my teammates used whirly and mortar w/o problems and opponents used gas grenade, grenade launcher and other multiammo weaps w/o problems and I used tri x twice w/o problems but whwn I used whirly 1st time and 2nd time I got booted. In 4th match game lagged bit in beginning (timer stayed as 29 for ~5 secs and 1 opponet got booted before timer started to run) and later which caused timer going full round tored but no1 got booted and match before that game lagged bit which caused my teammate's gas grenade he threw doing short stops some cents before opponet and releasing gas but still doing ~max damage to opponent.

 

edit1: got it again, 1st match after few hrs where I had whirly and after using it lag stroke again, game lagged quite much match after.that where I shot opponent with spray and pray but after ~20 secs opponent lost health and after that no lag even I shot twice more with snp.

 

edit2: just (~2 mins ago) got this issue with roman candle after 2nd shot with it, 2 match earlier no prob with mortar (just single shot due opponent moved).

10:53 pm
April 13, 2013


bmxmar

Germany

Sunny Side Up

posts 24

28

They really should do something about that server downs and lag!

What we can do about it: Lower the game graphics when playing: Set form High (H) to Middle (M) or even Low (L) which even looks better than Minecraft :))

9:03 pm
April 14, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

29

lowering details doesn't help against multiammo weap (lately whirly, roman candle and grenade launcher) lag.

9:05 pm
April 14, 2013


MythineX

Texas, USA

Bad Egg

posts 212

30

albertpujols5 said:

But this is getting me mad because it is ruining my win percentage. I have lost about 22 games cuz of this. 

You do not "lose" for server disconnections or lag outs.

9:27 pm
April 14, 2013


albertpujols5

In a nasty world.

Badder than Bad

posts 4171

31

MythineX said:

albertpujols5 said:

But this is getting me mad because it is ruining my win percentage. I have lost about 22 games cuz of this. 

You do not "lose" for server disconnections or lag outs.

Then why did I lose 22 extra games? 

I have lost a 102 game win streak because of the same thing. 

Image and video hosting by TinyPic

9:27 pm
April 15, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

32

MythineX said:

You do not "lose" for server disconnections or lag outs.

wrong, I have lost several winstreaks since this surfaced due used weapon which caused lag-bug appear, just today 2 matches in row due grenade launcher made game lag.

 

if player gets booted from match due some reason (like lag in this case) his/her current winstreak gets reseted to zero.



About the Bad Eggs Online Forum

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 288

Currently Online:
13 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 10
Topics: 4425
Posts: 81160

Membership:

There are 27730 Members
There have been 3 Guests

There are 2 Admins
There are 5 Moderators

Recent New Members: qqchampz, daduonlineclub, king653, Triumfomiddleeast, Generasitogel, luther

Administrators: Rob Donkin (383 Posts), JohnDonkin (161 Posts)

Moderators: Grim-Cat (1573 Posts), Slim (1127 Posts), Mageg (819 Posts), zaught (671 Posts), Noncryptic (657 Posts)