old bug surfaced again | Report a bug | BEO1 Forum

Please note: This forum is now CLOSED. We have upgraded our software and launched a brand new forum to coincide with the release of Bad Eggs Online 2. These forums will remain visible as an archive so you can view old posts, but from now on please re-register on our new forum to continue the discussion.  There will be a specific section for anything relating to BEO1 .

 
This Forum is Currently Locked – Access is Read Only
You must be logged in to post

Please note: if you already have an account in the Bad Eggs Online game you will still need to create a separate account for the forum using the 'Register' button.


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

old bug surfaced again

UserPost

9:16 pm
October 1, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

1

2 vs 2 match otherwise normal but 2nd last shot which would have ended match didn't get fired although power bar etc vanished but timer went on to 0 and opponent got turn and shot normally (not kill) but after his shot timer went full red and I got connection lost and opponent got un-deserved win (he was still hosting same match in same map after I clicked ok and selected 2 vs 2 matches so only I got booted).

 

Haven't seen that bug in a long time but it picked fine time to surface again.

12:39 pm
October 2, 2013


Joystick

I am so sorry please unban me

Bad to the Yolk

posts 692

2

Mehh…Has to happen to me in a while.

5:49 pm
October 2, 2013


Grim-Cat

I am a worm before I am a man.

Moderator

posts 1573

3

Well I'm not sure but I think your connection just did a hop, because if it were an in-game bug then everybody in the match would have been booted.

 

Who knows… Not me… :P

Photobucket

9:24 pm
October 2, 2013


egg666

Badder than Bad

posts 2067

4

My connection was fine, if my connection had had hiccup then my timer would have stopped (have experienced that quite many times), many times when I have got conn. lost I have been only booted, as in this case I doubt that player could have created match that quickly (castle isn't exactly in the beginning of list) unless he is fast clicker, my teammate got booted due inactivity and his teammate either left or got booted due conn. lost but both happened way before I got conn. lost.



About the Bad Eggs Online Forum

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 288

Currently Online:
26 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 10
Topics: 4425
Posts: 81160

Membership:

There are 27711 Members
There have been 3 Guests

There are 2 Admins
There are 5 Moderators

Recent New Members: scissors, AlexDG, Agentogel, rouletteonline, jokereseiner, juditerpercaya888

Administrators: Rob Donkin (383 Posts), JohnDonkin (161 Posts)

Moderators: Grim-Cat (1573 Posts), Slim (1127 Posts), Mageg (819 Posts), zaught (671 Posts), Noncryptic (657 Posts)