BEO2 FORUM

Full Version: How to remove the lag ..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Welcome , today i have suggestion for removing the lag from your pc.

people complain from the lag and can't play badeggs and now i solved that problem by myself after some tires.

solution1 :

Programming your pc but if you can't programming your pc , don't worry, there 2 solution more.


solution2 :

Downaload windows XP im sure you wondering, why download windows XP ? because its light on your device and will help more.

solution3 :

screen resolution its so much easy soloution, do it 800x600 and will your pc be fast Smiley_Smile


i hope those solution helps youSmiley_Smile

regards.

Sona.
I think this thread should be in General Discussion since the suggestions posted here are to the Donkins, but nice idea helping with that.
Win XP is the god of all systems, however I wouldn't use it, since mircosoft ended support about 1 1/2 years ago. I used to play BEO1 on a horrible computer (756 MB RAM) and I was happy enough that turns only took half of the timer instead of the entire timer Smiley_Tongue

Also the game (BEO2) has toggles to prevent lag as well ^^.
Echo (L93) Wrote:a horrible computer (756 GB RAM)
LOL that doesn't even exist Smiley_Tongue
(08-20-2015 03:28 AM)Alejandrez Wrote: [ -> ]
Echo (L93) Wrote:a horrible computer (756 GB RAM)
LOL that doesn't even exist Smiley_Tongue
I think he meant hard disk memory Smiley_Smile..
I think he meant 768 MB of ram.

if wants to use "light" os then some live-linux would be better but Linux doesn't have latest Flash.

I played BEO1 just fine (outside lag and dc's occasionally) with P3-500 MHz and 768 MB ram.
(08-20-2015 03:22 AM)Echo (L93) Wrote: [ -> ]Win XP is the god of all systems, however I wouldn't use it, since mircosoft ended support about 1 1/2 years ago. I used to play BEO1 on a horrible computer (756 GB RAM) and I was happy enough that turns only took half of the timer instead of the entire timer Smiley_Tongue

Also the game (BEO2) has toggles to prevent lag as well ^^.
i didn't talk about hard disk memory or meant it Smiley_Tongue , as well you have lag Smiley_BigGrin , just listen to me Smiley_Tongue
(08-20-2015 04:27 AM)egg666 Wrote: [ -> ]I think he meant 768 MB of ram.

if wants to use "light" os then some live-linux would be better but Linux doesn't have latest Flash.

I played BEO1 just fine (outside lag and dc's occasionally) with P3-500 MHz and 768 MB ram.

i really don't know but after some tries i got what you have seen.
(08-20-2015 03:28 AM)Alejandrez Wrote: [ -> ]
Echo (L93) Wrote:a horrible computer (756 GB RAM)
LOL that doesn't even exist Smiley_Tongue

WAI U CHANGE ME WURDS >:

no conspiracies pleb or GULAG
Reference URL's